De kunst van het barbecueƫn

 

  • steek de houtskool of briketten in de barbecue minstens 30 minuten voor gebruik aan
  • zorg voor voldoende zuurstoftoevoer (ca. 20 cm. afstand tussen houtskool en rooster)
  • vuistregel: vlees rondom aanbakken en even laten liggen voor een gelijkmatige garing
  • keer het vlees om als het niet meer aan het rooster plakt
  • leg gemarineerd vlees in aluminiumfolie op de barbecue, dit voorkomt verbranden en lekken
  • een goede voorbereiding in de keuken is het halve werk

Onbezorgd genieten

 

  • zorg dat de barbecue stevig staat op een vlakke ondergrond
  • verplaats een brandende barbecue nooit
  • bewaar het vlees zo lang mogelijk in de koelkast en houd het uit de zon
  • gebruik geen spiritus of benzine als aanmaakmiddel
  • doof de barbecue met zand als het nodig is, niet met water

Uw Slager Ottens

Hoofdstraat 37
1777CA Hippolytushoef
0227591269

Openingstijden

maandag 08:00 - 20:00
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag 10:00 - 18:00

Traditie in Smaak • Ambachtelijk vakmanschap • Passie voor kwaliteit